join

Ahad, 3 Januari 2016

selamat tahun baru for myview

orang kata kalau cinta bertepuk sebelah tangan mana mungkin berbunyi betulkan??
so saya dah laluinya ..so saya pikir just leave about that how can you get ..better dont say you cannot find did ..god here ..
huhu belum terlewat mengucapkan selamat tahun baru kepada semua pembaca diarianakwatan.blogspot.com untuk taun nie pon saya belum ada hadiah umtuk semua.. insyallah hadiah allah itu ada bukan disini tapi dimana2 pun ada sabar sabar jela.. apa korang buat taun baru nie ek.. saya duduk umah jer ,tak kemana pun dan still bersedih didalam suasana taun baru tu.. yallah ! tabahnya airmata nie , saya tau saya dipermainkan  biarlah andai keadaan itu berlaku kerana ujian mu aku redha yallah...
okey lest gooo ...to travel  with me .. all , so kali nie azam pun saya tak cipta apa2 pun saya tak cipta  apa2 hajat this exist  nouses??  i think no..no..no kan . masih dalam gelombang menangis disaat tu tapi apa boleh buat "tabah dalam tangisan itu watak engkau wahai diriku" ini jela ungkapan yang mampu saya terima dari sebuah diolog di tumbler saya , so apa yang tbaik bagi saya .. sekarang.. hidup untuk kerja, dan hidup untuk semua orang ..so hati nak mati biarkanlah sebab tak semua dapat rasa gilunya tu  betul kan??
so disini saya nak merakamkan salam dan ucapan buat kawan,kawan yang dimalaysia mahupun di oversee , happy new year.. miss this moment hougout  with others , but now gone aready..this exist like no wonder for replace your place in my heart sory to say.. kalau dulu hati sentiasa di jaga exlist kena kenang kisah hati betul tak sekarang tanpa menjaga hati orang hati sendiri pon dah terjaga .. banyak sakitnya 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan