join

Selasa, 6 Oktober 2015

jom bercuti .. dekat jer berjaya hills resort pahang

jom singgah berjaya hills 

aaah sini memang banyak story mory cik lina kita nie .. mesti korang nak tau . kenape rosalina dah buang ros hahaaaa .nih chek nak habak sat nie .. kerana tercetusnya peristiwa 5/10/15  maka ros dah bertukar lina apapun boleh laa kan .. nak buat macam mana bukan kita mintak pon ros ke lina ke apa saja nama kita u all boleh panggil kita tak kisah 

. haaa jom laa pakat kawan-kawan kita relestension  ke  atau berbulan madu pon boleh bhaa.. cehh bha dia dah keluar suda tue. 
cik  nie diberi tugasan kesana dan masa menyiapkan tugasan disana berkaitan cerita cik sendiri cehh..
 okey by the way . .. alhamdulilah tugasan tue siap dan bersama dengan perasaan dia sekali perhh siap feeling-feeling gitu kan .. okey juga kan sebagai masej kita apa yang kita tulis tu  .orang tahu dan mereka pon suka . itu lagi bagus . untuk melengkapkan perasaan tu .. cik nie menjadilah staf disana alhamdulilah semua di permudahkan . cik saya okey juga untuk entre kali nie kita tukar cik saya  haha , cik saya  bekerja sebagai coord : di horse trail  bos pun okey suasana okey , kawan pon okey . semua alhamdulilah.. jumpa pula guest yang okey lagi 

laa buat makcik saya nie okey 
okey , apa yang ada di berjaya hills nie ???
okey kita ada pinball mana yang suka lasak-lasak tu . dan golf mana yang koprat-koprat kan fenatik golf 
kita juga ada spa dan vip guest servise  memang best dan anda juga boleh merasa suasana jepun di jepenes teh house  dan bole try baju jepun tue haaah...
dekat sini juga kita ada animal farm untuk kanak-kanak jangan risau kalau baby anda tak boleh naik kuda diorg boleh try  pony juga . haaah
untuk resturan kita juga ada ....
bermacam-macam dengan persembahan tarian dan macam-macam lagi jom laa pakat singgah 
haah ada yang tak tau ke ??
jom follow us :
jika anda dari kl .. tak perlu tension pasal mab  tue 
selepas keluar dari terowong genting sempah anda makin hampir just street sampai anda jumpa singbord berjaya hills us naik terus sampai jumpa pondok pengawal if us comfius sempang sebab di kiri n kanan ada dua kan.?? us ikut kiri pon boleh ikut kanan pon boleh ..  kalau nak jumpa cik saya us sory laa us cik saya dah lama resgin laa .. us 








1 ulasan: