join

Selasa, 6 Oktober 2015

jimat berbelanja di pasaraya cowboy temerloh

spentime pada hari minggu

jalan-jalan ke temerloh yang super duperr gitu , tak la diranchang pun kami just on sport jea ge menunju ke bandar temerloh seronok sangat pada asalnya kami sekadar ingin meyinggah jea  tapi bila masuk ke dalam super store cowboy perhhh.." bak kata lagu elyana hati bentuk cinta hanya untuk mu ,hati bentu cinta hanya padamu ". cehh siap kena dengan lagu pula kan .. fikiran saya mula bercambah kalau buka butik dalam kampung nie  rasanya memang hokey sangat serius nie .
beli perkakasan buat pelamin  memang la mengeluarkan bajet yang banyak tapi ia tak perlu bayar sewa bebagai tu kan apa kata  korang pula ek ... 
adehh terasa nak sangat2 buat perlamin sendiri sebab semua peralatan yang kita nak semua cantik-cantik  di pasaraya cowboy tu . dengan harga murah serta amat berpatutan  biapun suasana pasaraya tu sedang dibaik pulih tapi dia berbaloi 
 dengan barangan serta apa yang kita perlukan memang di perbaharui dengan barang2 baru juga

jomlah kita beramai-ramai sopping dengan barang yang berpatutan  biapun lokasinya agak terpencil  tapi dengan harganya berpatutan apa tunggu lagi ayuh laa aok mernyeee jom singgah di marry brown hanya bersebelahan dengan pasaraya .














Tiada ulasan:

Catat Ulasan