join

Jumaat, 10 Julai 2015

raya datang dengan empat batang lemang....??

raya coming ! 
 asslamualaikum semua , selamat hari raya walaupun lagi seminggu lebih ,aku yang paling awai2 wish kahkah... selamat hari raya buat semua kawan-kawan ,kakak-kakak dan abang-abag yang saya hormati semua . 
disini saya ingin merakamkan jutaan maaf jika saya menulis yang berjela nie dah menyakitkan hati anda semua .  kita #kosongkosong. 
saya tak ada niat nak mengadakan majlis raya sebenarnya saya hanya ingin menyambut harini dengan niat syukur alhamdulilah dengan secawan air coke dan satu biskut alhamdulilah saya bahagia .. ramai yang kata niat saya nie ,pelik sebab semua orang berkunjung kerumah nanti . 
yea , pelik kan tapi kan allah menyeru kita supaya berserderhana  saja . tapi  ini dah cukup serderhana lah kan  . dengan keadaan ekonomi sekarang iya saya kata ia memang layak lah dengan menyambut raya dgn 4 batang lemang satu ekor ayam saja . sebab saya dah penat dengan apa saja sekarang . 
alhamdulilah ,ini dah cukup serdehana  ,kalau saya ,saya nak lagi serdehana dari itu dengan satu cawan coke sahaja alhamdulilah lah.. exlist itu my raya .
bila mood down , samalah juga dengan mood down oleh sistem down haah... itu ..itu  penyakit yang sukar di ramalkan .. rasanya saya dah mula nak merapu dengan anda semua 
cukup disini dulu statement cehh ... asslamualaikum semua