join

Khamis, 2 Ogos 2012

my lappy ku buat hal time nak buat present

 rupa buat backup tadi urhhhh hancur je aku negok upa dema semua nie ,geram ate nak bakor kan je aduiiitoday am so happy but  my laapy very bad  stupid erggggggggg......... ada ke patut rd cucuk je lappy rd sambung ke lcd untk buat present tue kan urhhhhh bad la harini  ,tapi bila rd buat present  semangat rd berkobar kobar nak terus present tak mau tunggu-tungggu dah   bia pun dengan lappy nie kena aktif window hadui sakit jiwa semak otak dugaan bulan puasa turun naik lif urmmmmm ,nasin lif naik ketas  urhhh . sempat rd trurn dengan selamatnya ribaun terima kasih rd ucapkan kat sir asri yang byak membantu rd huhuh nah nie lappy yang santek comel amat nie ,nie gambar lapyy gedik nie buat backup ,hancur aati ate  sayang kot dengan apa yang ada di dalamnya  macam cui betul la hai
buat backup bapak dia lama sangat last-last backup tak dapt pakai juga urhhhhh macam sial betol la,tak boleh tenggok aku besenang hati betol lappy nie hurmmmm sengal punya lappy urmmmm gila la ko bah
nasib pak maun pon tak macam nie rd menghadapi peyakit lappy nie hampir setisp kali berumah tangga dengan leppy nie erhhhh  lain kali untuk rujukan korang jangan lah beli jenama intel inside ,tak bagus la brandnya  nanti akan buat korang yang sakit hati je adalah uhhh jangan coba memilih saja guna mymind sikit ye sayang-sayang semua . (">)

Rabu, 1 Ogos 2012

hati berbunga dapat remove timeline di facebook

urhhh mesti ramai yang nak tahu kan macam mana rd remove timeline di facebook
mai sini rd nak cakap sikit niah aah rd dapat daripada google untuk nk removenya to menggunakan sotfwera lalalalalaa rd pon try lah menggunakan binatang jadah nie . ahhttp://www.facebook.com/l.phu=http%3A%2F%2Fwww.timelineremove.net%2F&h=xAQG0B_iHAQG66gds2uPR8q9KdajZjeJvsY3QgNHhvFs71g&enc=AZNLGC1_LV_JHuvmcQW0SleHzbTWaE0GTOBtiUb_hKKPXBkz0ILgZl8cIsRU32XZG0uf0I5QoEoCXMSa-avHUtiS dengan berbesar hati rd  mencuba bekali-kali ikuti langkah ini klik je nie mesti korang dapat  klau cuba je lah dan terus mencuba urmmm rd  tak dpat nak mencelotoh banyak nie esok ada wt trining wish to me good luck ok ;)