join

Sabtu, 28 Julai 2012

namun ku punya hati dengar lagu jiwang

terasa sedih bila rd sendiri melayanni lagu nie belehlah tapi ,amat bermakna pada rd sendiri menitis jua airmata rd walaupun tangah menaip  entre blog untuk tetapan semua ,mungkin hanya sebilangan sahaja yg mungkin terbuka laman rd nie ..andai korang sedang sedih apa kiranya tempat untuk korang bermanja dan melepaskan kasih ...? ermmm mai kita berkongsi pengalaman untuk semua  bagi yang semua lengkap mesti best kan raya bila kita berada di samping keluarga ...riuh rendah suara bergema  dengan nyalaan api pelita untuk memeriahkan lagi malam raya nanti .. be fun.:(.
 sekarang nie kan  anak -anak sukar memahami hati orang tua ,ataupun menghormati  orang tua sedih juga rd bila mengenangkan sikap anak-anak sekarang tak reti erti bersyukur atas apa yang ada ,memang la kita anak orang kaya dan raya tapi jangan lah lupa pada yang miskin ini juga ,kerana kita adalah sama.  untung lah pada si dia mampu beli semua  it ' ok gril/ boy   rd mintak maaf klau ada di kalangan kalian yang terasa  sebenarnya post nie hanya untuk kita semua berkongsi sahaja tiada kaittan antara  yang hidup atau yang mati  rd hanya insan biasa yang tak lepas di dugannya minta maaf ya selamat berpuasa  tengah menghitung hari untuk prepar nak raya hurmmmmmm .rd nie nk beli sudu plastik beribu ribu pun tak mampu kesian betol lain lah  pada yang mampu tabik hormat rd berikan pada yang mampu tue ok . :P 

nak tunggu dalam sebulan tue  mak kirim duit untuk rd hanya 150 sebulan tue je yang mak mampu  rd nak buat macam mana kan pasrah je lah. mak je yang ada untuk memelihara rd dan adik- adik ayah dah lama tinggalkan kami die telah kembali ketempat yang maha besar .semoga rohnya di rahmati . love u dad miss u very much

Selasa, 24 Julai 2012

lest chick lest cherkkkkk

rd merindui adik kesayangan hahaha lagu selalu dia nyanyi la tue ,dye  yang paling membuatkan  hati rd senang bila dia berada disisi rd ,rd dan adik rd sendiri  mula kecuh satu rumah dengan gurau senda bersamanya si wawa wow tue la mycik adik paling cute dan paling membuatkan kepala rd pening melayan kerenah dia rd  jadi penat rela rd  berpenat daripada  teramat penat dengan keadaan terpaksa macam sekarang nie kena paksa dalam setiap perkara sakit hati rd..:(
rd dan buah hati rd dalam keadaan baik lagi sekarang nie ... syukur sangat bukan apa ,baru rd nak  memulakan langkah  di alam percintaan dah  putus ergggggg tapi yang nie  dialah kesayangan ku dia yang aku cintai  sangat teramat.ergggggggggggggggg
rd nak cita pasal apa lagi ehhh ?????
urhh pasal minyak wangi hadiah daripada kawan lelaki :)
nak tau tak ... mybe dya  hadiahkan sebab kawan perempuan dia  kaut berbau kot
dan mungkin juga diaa memang yang suka memberi hadiah untuk kawan-kawannya kot ermmmmm.. rd sekarang buat kerja edit mengedit gambar  jelah ,belajar mengedit gambar  haha ala memalukan sm je haha studen tak tau edit gambar hahaha

Ahad, 22 Julai 2012

read raed hummmmm

lamanya rd tak singgah menulis entre kan urmmm rd rasakan banyak yang rd nk kongsikan buat semua macam-macam yang ada kat kepala nie tapi lost laa pulakan sebab banyak sangat nak rd buat sampai tak terbuat kadang2 nak balik cepat then nak macam-macam lagi rd buat sampai tak terbuat , taklama dah nak final dah so rd rasa rd kena kurangkan berfb berblog .... kata orang blog dapat buat duit pada rd lahkan memiliki blog sebenarnya bagus ,bukan apa blog salah satu cabang kita  yang ada dikalangan remaja sekarang suka membuat macam2 antaranya belajar   sesuatu ,pada masa kini gunakan oh kan ,silaplah pula kan rd taktau macam mana buat  peniagaan di blog aneh apa yang rd nak promotkan disini ..pada rd blog nie hanya satu tempat untuk kita berkongsi cerita dan  berkongsi ilmu uhmmmm . itu je yang rd tau ok bye semua mybe ada masa rd akan sentiasa update lagi entre  bye tc all ...