join

Rabu, 20 Jun 2012

mimpi sedang mengejar ku ..atau aku yang mengejarnya

nie lah masalahnya kan bila kesunyian melanda wow cuti sem hampir dah dengan waktunya saatnya tapi sayangnya tidak menjadi kenyataan klau bermimpi tidak terlalu menjadi kenyataan (kebenaraan  yaaduh )sakitnya untuk bermimpi, orhhh adehh sedih pula bila ternampak status seorang rakan tue untung sambut aku  nak bagi tau perangan lelaki yang aku pun hampir mengenalnya,tapi sykur sangat pada tuhan yang dia tak kekal lama berkawan dengan lina,lina cuba lah menapis hubungan yg seakan nak terjalin ,tapi akan mengundang kekecawaan  pada diri awk...sory to say lah    sahabat sya tak berniat nak memutuskan nya tak  berniat pun apa yang penting saya nakkan yang terbaik untuk sahabat saya ,pun ada juga buah hati lebih kacak dan baik tapi saya tak heran kacak, nye tue saya mau hatinya tue yang agak mahal untuk dibeli dan dicari tau tak ianya amat mustahil untuk saya  katakan saya cemburu awk dapat dia..
omG! untuk apa saya nak rasa sedemikian pula hadui ..saya akui saya nie kaki lelaki tapi ,hati saya jatuh kepada lelaki ,yang bernama lelaki yang saya cintai iaitu amir hahah dia lah dihati dan menjadi permata hatiku....

Isnin, 11 Jun 2012

shotting untuk myblog! hahahaha mula nak merapu

selamat pagi cikgu huhuhuh,morning ,hye  ayat pepagi nie kan kepada adik-adik kita huhuhu 
mestilah best teringat kembali kenangan saya bersekolah lalallala alkisahnya bermula jeng...jeng..jenggggg. 
alamak! dah macam  cerita   si cikgu murni  dah hahaha  seronok la tue kan kepada adik2 tue dapat berjumpa kembali dengan kekawan woh sangat best lowh.pada masa yang terhampir nak sama mai sini adik-adik buka blog kak ros jap hihihihi promot nampak kan?
mulalah membebal pasal adui malasnya nak bangun awal nie ermmmmm :(
untuk korang ,sila ambik mood macam kak ros hihihihihih.
mulakan dengan senyuman bila nak melangkah depan pintu pagar rumah lalalalalala
sayangnya kak ros tak ada dalam nie laaa.... hahaha but takpe kak ros ok je pon lah hahaha
apa macam pepagi nie ,dah shooting gmbar hahaha ,edit mengedit  gambar baru mamamamamam...
kak ros juga ada gambar kenangan bersekolah hihihihihih... last from 5 masing-masing dengan gaya meletop dia lalalalala huhuh jangan jeluse ok haha.

Sabtu, 9 Jun 2012

mula teringat pada ayat nie la.

sya tak layak dicinta,sya miskin dan bla bla bla bla bla bla,last2 dia ingat saya nie apa 
kayu  main nak tebang je tanpa melihat  gagahnya dia uh not me lah
helo boy,klau u nak tau i nie lebih bahagia berbanding  u mybe lah ,
last 2 kantoi juga kau ,status profil kau telah berkwen hahahha 
aku dah masak sgt dgn ayat kau ,time mula aku knal fest kenal kau dulu lagi laa
hye bro...mungkin sya byak pengalaman berbanding u
tapi saya terima dengan hati yang tabah....
setabah hati kaum hawa,thanks u nie lah insan yang suka mlayan rupanya ,than memilih oppsss!
terlebih sudah mulut aku berceloteh,kan uhh so sad bro sungguh kecian aku dengan nasib kau sebab
kau tak reti nak hargai hati seseorang, kita tengok ok ,perjalanan masih luas.
seperti mana  kau melukankan hatiku seperti itu juga rasanya hatikau akan rasa,
sepertimana perit aku menunggu kau dengan kejujuran,rupanya kau limparkan aku dengan dusta dan,
dan,pura-pura kau...

Khamis, 7 Jun 2012

apa erti sahabat tue?

apa maknanya sahabat tue? adakah  dia di perlukan masa kesakitan melanda korang....
apa makna teman tue? adakah dia sekadar teman untuk mengharungi suasana bergelap,dan dalam keadaan berlapar?
apa lagi erti kawan,kalau masa kita bersenang,sikit pun ,sudah kita mengecikkan hati dia!

dulu ,bila kecik bukan main lagi janji bersama together ,bila dah besar lain pula citenya kan? so sad klau teman anda bergitu  yang suka berjanji tapi tak menepati so now everyone,or somebody careful in your friend,s

 klaulah erti kawan itu dia ingat hingga kini comfm, selamanya berkekalan hingga kematian yang memisahkan  korang ,hyeeeeeee! please lah jangan nak take over care sangat larh..uhhhh shittttttttt i hate that ,cepat2 lah korang remove manusia macam nie yes nobody is perfect but klau kita tdak dapat mengubah cara kita  maka terjadilah kejadian seperti mana dah terjadi pada saya.
untunglahkan punyai manusia macam nie..sudah manis sepah dia isap dia boleh campak je kat mana-mana dia nak campak,macam kacang dengan kulit...