join

Selasa, 4 Oktober 2011

menarik..tertarik.ditarik


bahagia disamping kawan tercinta,teruja bila mereka hadir menemani saya.huhuh  berbalik cerita tadi,pertama kali post gambar-gambar macam di laman muka buku.tak pernah bergambar  cantik-cantik kadang-kadang ala biasa je,tapi kerana terbuka juga di benak fikiran teringgin mencuba bila dah cuba fuhhh mak aiii tekejut dengggg...meletop amekkow,dengan kasut ala cerita lakonan ,lisa suriani hahahah perasaanya lah aku nie kan pasti tertarik dengan gambar-gambar nie nah amikkow,kebahagian dalam keseksaan huhuh.apa-apapun cantik sangat gambar nie banyak lagi tapi dain update separuh sahaja demi menjaga  privasi hak dan asasi kekekeke...nak mula merapu dah.....sekali sekala bergaya macam maut nie boleh je kan.
dain suka gambar nie.thank for take my pic ok dear buny,dan wanie for my edit photo pic.macam datin lah..si angle dear,tengok  gambar nie  asyik gelak jew ,apa...happy ke?

photoshoot is me

harap tak keberatan untuk posting nie huhuh  masyuk,gempak sangat dengan post ni ..apa-apahal pun thank for help to  me edit myphoto heheheh tak seberapa nie kan huhuh,dan kepada make-up cover pun thankfor help
dain yang tak tau langsung bergaya bagai nak rak,nie huuuu
menawan gitu,terima kasih pada crew yang terlibat untuk photoshoot kali nie dan yang sudi memberi komen walaupun ada yang tidak menyuikainya diharap maafkan dain,dan pada yang shoot tengok post nie,diharap hanyalah gambar kenangan sahaja bukan dain pinta bergini tapi dah,photoshoot memerlukan photo yang menarik untuk di tonton dah di usussuaikan,dengan gaya baju,dan gaya kini model,alamak perasaan model.model si gendut huuuu,

agak teruja bila kawan-kawan membantu dain.terima kasih miss buny make-up yang gempak sangat -sangat menarik buny  tiada batasan anda memberi komekmen yang menarik sangat saat indah di 1507.
teruja bila tengok balik photo nie sebab saya cantik heheheh,perasaan ye dain nie kan puji diri sendiri ,kata orang kecantikan itu datang dari tuhan,setiap manusia ada kelemahan dan kelebihan diri masing-masing tak semua manusia yang sempurna begitu juga dengan diri dain,tapi takpernah dain hiraukan kelebihan itu,pada dain rasa ingin mencuba sesuatu itu ada pada firasat setiap orang ,hanya terpulang pada diri masing -masing dan keberanian mencuba sesuatu perkara.kadang-kadang tak semua perkara di lakukan oleh golongan remaja dihari ini tentang kegaitan yang sihat.malah pada mereka bila melakuakan hal demikian agak kolot di fikiran mereka,tapi andai kita sebagai remaja ,yang bijak pasti boleh melakukan kerjaya dihujung jari.dan mencari pengalaman dalam bidang yang diminati..hanya pada hujung jari kita menjana pendapatan.ayuh remaja jom kita sahut progarm rakan muda pelbagai aktiviti.yang kita akan ketahui nanti

Sabtu, 1 Oktober 2011

sambutan hari raya....2011

dugdugggggggg............sambutan raya ke sambutan lakonan heaaaaa....cucu atuk dah pandai berlakon eheheheh betul-betul,ahahaha  mungkin menjadi kenangan diantara kami the best memory alahai ..sejuta maaf dari pangkal rambut,ke hujung kaki,lama dah tak mengupdate ,sibuk dengan final exzem,siapkan ,skm.lagi kadang-kadang tak sempat makan siapkan kertas kerja nie.tapi kenapa berat badan masih tak juga turun-turun aduiii ai 






















masih bujang-solo+single


kenape? dah tak ada jodoh
awak jual mahal ..? tak kenal maka tak cinta ...
 errmmmmm 
gerunnya hati bila orang di sekeliling asyik tanya pasal lelaki ,apa aku nak jawap?....korang ada idea tak?...happy,dan senang dain nak kemana excely...masih dain masih...tototottttttttt
dah tak ada cerita...cukup lahkan...tapi bila pandangan orang lain pula...dah jadi lain...
sambutan perkenalan di muka buku...hohoho gempak lah...tak lah memberi kesan positif sangat pada dain.perkenalan di muka buku ini hanyalah dunia di alam maya semata-mata,namun ada yang benar dan ada yang tidak benar.so jangan lah kita ambik dengan kesan yang boleh .merosakan diri kita...so pada remaja yang gemar bermuka buku macam dain berhati-hati pesanan ikhlas dari dainlin.
















cerita lari dari tajuk?kan sebab dain tak mampu bercerita tentang soal jodoh dan pertemuan.