join

Ahad, 25 September 2011

alamak gendut sudah aku omg...

andai dulu berat badan dain dalam 53 kg semalam my cousin test timbang berat badan dain omg....naik 69 kg aduiii macam mana nie,dah lah payah nak berjoging tak ada masa sangat kadang malas,tapi dain nak kurus alamak gemuk...gemuk aku gemuk...kalau dulu dain di hempap dengan tekanan sangat lah konon,kena hempit dengan kegemukan padam muka den hermmm sekarang huuuuu.macam badan badak terlebih berendam hehee

Sabtu, 24 September 2011

memori masih menghantui diri

punya lah lama siap sampai dah habis raya...baru dain berpeluang untuk mengupdate kan semua cerita kat blog dain sendiri,mahupun di fb sangat tak berpeluang sangat mahu tak mau dain cuba cari jalan ,untuk ada masa di blog nie...ceritanya pun lebih kurang lama gak lah sebelum raya puasa...sampai dah terlupa tarikh masa berbuka kat tampin ,kat negeri sembilan auhhh hebatnyalah kan...berbuka bersama kawan-kawan,dan sempat lagi kami singah untuk sopping kejap....ermmm memang tak lahkan ,kami lepak kejap dekat 10.50 hampir jam dah tua baru sampai asrama so nice ,dain sangat happy sangat sehingga tak terkata..nak senyum lebih-lebih pun nanti orang pandang terlalu over dah kan.

Rabu, 14 September 2011

tragedi..masih bertahta

malam khamis penuh pernantian, mungkin kami adik beradik amat teruja ,sedang menanti hari dan menghitung hari masing-masing sibuk dengan cerita masing tapi,mungkin inilah kata orang sudah ketentuan darinya kita kena reda,melepaskan ,rasa macam tak pernah percaya dirinya meninggalkan kami, terasa amat sunyi bila gelak ketawa,dari dia(arwah) hilang dan bila adik dan kawan berkumpul dengan rasa terhiba.sedih...masing-masing dah kehilangan orang yang amat berharga pada kami.ketika malam.jumaat beliau ada membuat panggilan.beliau meminta dain datang juga ke rumahnya di kampung chamang bentong pahang,dan dain mengatakan bersetuju andai mak dain ikut sekali,beliau(arwah)menerima bersenang hati .pada malam tue (arwah)sedang berada di bandar bentong membeli minyak motor.hampir jam 1.00am mak menerima satu panggilan dari ayah(arwah) mengatakan (arwah)exciden dan maut ditempat kejadian.
pada pagi yang orang amat tidak kami duga kami,langsung tidak percaya akan kejadian itu.